WEEKEND

VIVOLIS te ajuta sa gasesti cel mai ieftin weekend pentru o vacanta scurta si relaxanta catre destinatia pe care doresti sa o vizitezi!

Stim ca de multe ori visezi sa evadezi pentru cateva zile departe de orasul in care locuiesti si mai stim ca aceste mici evadari trebuie sa fie accesibile.

Pentru asta iti punem la dispozitie un sistem inovativ care te ajuta sa efectuezi o cautare pe toate weekend-urile dintr-una din cele trei luni calendaristice urmatoare celei in care ne aflam. Astfel, daca ne aflam in luna mai, vei putea cauta cel mai ieftin weekend pentru lunile iunie, iulie sau august!

Alegi destinatia si alegi ziua plecarii – joi, vineri sau sambata – iar apoi selectezi numarul de nopti pe care vrei sa-l petreci la destinatie – o noapte, doua sau trei – in functie de programul tau, dar si de bugetul pe care il ai disponibil pentru aceasta escapada.

Cautarea se va efectua simultan pe toate weekend-urile din luna selectata, iar rezultatele vor fi afisate in tab-uri diferite pentru fiecare weekend.

Pentru ca este o cautare complexa si baza de date VIVOLIS  are peste 90.000 de hoteluri* din intreaga lume, va dura putin mai mult pana vei reusi sa vezi rezultatele cautarii tale! Dar, vei avea o imagine de ansamblu si vei salva timp pentru ca nu va trebui sa efectuezi cautari pentru fiecare weekend in parte! 

Orice călătorie este mai ușor de planificat cu VIVOLIS. So Travel!

*baza de date cu hoteluri este într-o continuă creștere, în fiecare lună noi hoteluri fiind adăugate și disponibile pentru rezervări în timp real.