TRANSFER PRIVAT

Echipa VIVOLIS este gata să te ajute în găsirea celei mai convenabile opțiuni de transfer pentru tine, fie ca este vorba de un transfer privat fie de un transfer de tip shuttle bus.

TIPS&TRICKS  – Știai că atunci când călătorești într-un grup de minim 2-3 persoane, tariful pentru un transfer aeroport – hotel – aeroport devine în unele cazuri mai convenabil decât transportul în comun sau decât pretul unei curse cu taxiul?

Momentan, transferurile nu pot fi achiziționate online, pe site-ul VIVOLIS.RO, însă cererea pentru acest serviciu poate fi făcută cu minim 24 ore inainte de inceperea calatoriei: telefonic apelând call center-ul VIVOLIS la 0371.788.788 sau folosind aplicațiile Viber (apel voce gratuit1 sau mesaje scrise) sau WhatsApp (mesaje scrise).

Agenții VIVOLIS îți vor oferi cotația de preț pentru transferul solicitat telefonic sau direct prin aplicațiile mobile Viber sau Whatsapp, iar dacă decizi că dorești să achiziționezi transferul vei primi un link de plata și vei putea să realizezi plata online, cu cardul, de pe orice dispozitiv conectat la internet (calculator, tabletă sau mobil).

În cazul în care dorești să faci plata cash sau prin transfer bancar vei primii detaliile necesare pentru aceste tipuri de plată.

Orice călătorie este mai ușor de planificat cu VIVOLIS. So Travel!

 

1Apelurile telefonice Viber-to-Viber sunt gratuite, însă aplicația folosește internetul mobil care poate fi taxat de către operatorul de telefonie. Pentru detalii despre traficul de internet verificați detaliile operatorului dumneavoastră de telefonie.