Super City Break


BERLIN

oferta speciala super city break berlin
 

MILANO

oferta speciala super city break milano
 

CATANIA

oferta speciala super city break catania
 
 

MADRID

oferta speciala super city break madrid
 

BARCELONA

oferta speciala super city break barcelona
 

NISA

oferta speciala super city break nisa
 

AMSTERDAM

oferta speciala super city break amsterdam
 

LONDRA

oferta speciala super city break londra
 

LISABONA

oferta speciala super city break lisabona
 
 

 

Fiecare metropolă are atât de multe de oferit, încât câteva zile nu sunt suficiente pentru a explora şi cele mai ascunse colţuri. Chiar şi în cazul oraşelor pe care le-ai vizitat de două-trei ori suntem siguri că tot ţi-au mai rămas locuri de care nu ştiai sau pe care nu ai avut timp să le descoperi.

De aceea, pe VIVOLIS, un Super City Break poate avea până la şapte nopţi. Tu decizi, cât de multe zile vrei să explorezi, iar noi îţi oferim cel mai bun preţ pentru pachetul tău!

Şi, pentru că nu credem că o astfel de vacanţă trebuie să fie neapărat europeană, un Super City Break poate fi petrecut…oriunde în lume! VIVOLIS nu are limite şi, aşa cum poţi petrece patru zile la Paris, poţi să ajungi şi la New York, Kuala Lumpur sau chiar la Ushuaia (capătul lumii) pentru un „super city break”.

Stabileşte-ţi destinaţia şi perioada în care doreşti să călătoreşti, iar VIVOLIS îţi oferă variante din care să alegi, căutând prin ofertele a peste 90.000 de hoteluri* şi peste 450 de companii aeriene.

Tu decizi dacă vrei să stai într-un hotel în centru pentru a simţi atmosfera oraşului vizitat sau dacă vrei să stai la un hotel aflat într-o zona mai retrasă şi liniştită a oraşului. Preferi luxul sau doar un hotel simplu şi curat cu un buget mai mic? Indiferent de preferinţe pe VIVOLIS găseşti cea mai bună oferta.

Tu îţi alegi şi varianta de zbor cea mai convenabilă pentru tine, în funcţie de programul şi preferinţele tale, iar sistemul îţi crează automat pachetul.

Fă-ţi rezervarea online, simplu şi rapid, iar apoi îţi rămâne doar să-ţi faci bagajele!

Orice călătorie este mai uşor de planificat cu VIVOLIS. So Travel!

*baza de date cu hoteluri este într-o continuă creştere, în fiecare luna noi hoteluri fiind adăugate şi disponibile pentru rezervări în timp real.