METODE DE PLATĂ

Metode de plată

Poți achita rezervările realizate pe site-ul VIVOLIS folosind mai multe metode de plată, în funcție de preferințele tale.

 

PLĂȚI ONLINE

Plățile online, direct pe site-ul VIVOLIS, sunt procesate de PayU, cel mai mare procesator de plăți din România și unul dintre cei mai mari procesatori la nivel mondial.

VIVOLIS îți permite să plătesti cu cardul tău într-o singură tranșă sau în rate. De asemenea, poți folosi serviciul online iTransfer. Toate metodele de plată online sunt detaliate mai jos.

 

Plați online, cu cardul

În acest moment, pe VIVOLIS acceptăm cărți de credit/debit Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro, emise de orice bancă din lume, în orice monedă. Singura condiție pe care cardul tău trebuie să o respecte este să aibă activă funcția de tranzacții pe Internet.

Dupa selectarea serviciilor turistice dorite va trebui sa introduceti datele personale pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Vivolis, nici de catre PayU. Trebuie sa completati formularul corect si sa indicati datele persoanei pe numele careia se va face facturarea. Adresa de e-mail este foarte importanta deoarece informatiile legate de serviciile comandate vor fi transmise prin e-mail. In cazul in care adresa este gresita, agentii Vivolis nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii plasate.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi datele cardului tău:

 • numărul cardului (toate cele 16 sau 19 cifre de pe fața cardului, fără spații)
 • data de expirare a cardului (luna și anul)
 • ultimele trei cifre de pe spatele cardului (în funcție de card aceste cifre pot lipsi, iar tranzacția poate continua fără acestea)
 • numele și prenumele titularului, așa cum apare el pe fața cardului

 

Plați online, prin card cu rate fără dobândă

În acest moment, pe VIVOLIS acceptăm următoarele carduri pentru plata în rate:

 • Carduri Star BT, Banca Transilvania – 3 rate lunare
 • BRD Finance, BRD – 3 rate lunare
 • Card Avantaj, Credit Europe Bank – 2 rate lunare
  • În cazul Card Avantaj, trebuie să alegi această metodă de plată, însă nu vei fi redirecționat către pagina de plată online. VIVOLIS va procesa rezervarea ta, iar în cel mai scurt timp un agent de turism îți va trimite, prin e-mail, link-ul de plată aferent rezervării tale. În momentul în care ai făcut click pe link-ul de plată vei fi redirecționat către pagina PayU unde va trebui să completezi datele necesare pentru finalizarea tranzacție.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi datele cardului tău:

 • numărul cardului (toate cele 16 cifre de pe fața cardului, fără spații)
 • data de expirare a cardului (luna și anul)
 • ultimele trei cifre de pe spatele cardului
 • numele și prenumele titularului, așa cum apare el pe fața cardului

Pe site-ul VIVOLIS tarifele serviciilor sunt afișate în EURO, aceasta fiind și moneda de plată transmisă către banca care a emis cardul pe care-l folosești să realizezi plata.

 

iTransfer, online

Pe VIVOLIS poți face plăți prin sistemul de internet banking al băncii tale fără a mai completa detaliile tranzacției. Selectează metoda de plată online în ultima pagină a rezervării tale, iar după ce vei fi redirecționat catre pagina PayU selectează serviciul tău de internet banking:

 • Click 24 Banking, Banca Comercială Română (BCR)
 • BT24, Internet Banking BT – Banca Transilvania.

După ce selectezi serviciul de internet banking vei fi redirecționat către pagina băncii și va trebui să te loghezi, moment în care se va genera un ordin de plată automat, tot ce trebuie să faci fiind să autorizezi tranzacția.

 

Detalii generale despre plata online cu cardul (într-o singură tranșă sau în rate)

Pe site-ul VIVOLIS tarifele serviciilor sunt afișate în EURO, aceasta fiind și moneda de plată transmisă către banca care a emis cardul pe care-l folosești să realizezi plata.

Dacă valuta pe care o aveți în cont este EURO, banca va bloca suma transmisă de procesatorul de plată aferente serviciilor rezervate pe site-ul VIVOLIS.

In cazul in care valuta contului este alta decat Euro conversia va fi facuta la cursul de schimb al bancii emitente a cardului.

VIVOLIS sau PayU nu influențează sub nici o formă cursul de schimb al băncii emitente pentru tranzacțiile din EURO în moneda cardului.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PayU. VIVOLIS nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul tău. Poți citi mai multe despre aceasta în pagina noastră „Politica de confidențialitate VIVOLIS”.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU , aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron.

 

PLĂȚI OFFLINE

Dacă nu dorești să plătești cu cardul, îți oferim două metode alternative: transferul bancar/depunere in cont și plata cash la sediul agenției Ovi Travel (deținătoarea brandului VIVOLIS).

Plățile se pot efectua in EURO sau RON (la cursul BNR + 2% marja de risc valutar).

După efectuarea rezervării un agent VIVOLIS te va contacta pentru a reconfirma rezervarea, termenul de plata si a va transmite factura proforma in moneda solicitata.

IMPORTANT! Dacă optați pentru plata prin transfer bancar/depunere in cont menționați în câmpul „Opțiuni” al ordinului de plată numărul facturii proforme pe care o achitați sau codul rezervării (codurile rezervării dacă sunt mai multe) pentru care se face plata.  

Plata prin transfer bancar/depunere in cont este considerata confirmata in momentul vizualizarii sumei platite in contul agentiei Ovi Travel. Simpla transmitere a copiei ordinului de plata sau a foii de depunere bancara NU sunt considerate confirmari ale platii. Biletele de avion sau serviciile turistice vor fi emise doar dupa incasarea efectiva a banilor in conturile agentiei. Verificarea conturilor se poate face de agentii nostri de luni pana vineri in intervalul 09:30 - 19:00.

Dupa efectuarea platii, clientul trebuie sa transmita agentilor Vivolis, in timp util, urmatoarele informatii: numele pasagerului, codul de rezervare, suma si banca unde s-a efectuat plata (email: online@vivolis.ro, fax: 031 40 40 292). Vivolis nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care plata este efectuata de catre client din proprie initiativa, clientul nu anunta efectuarea platii sau transferul bancar nu se confirma in intervalul in care rezervarea este activa. Astfel, in aceasta situatie, in care banii sunt incasati si rezervarea a fost anulata de catre companie aeriana, agentia va rambursa suma achitata sau va asista pasagerul pentru gasirea unei alternative de calatorie.

 

Detalii bancare Ovi Travel

RO24333622

J40/13883/2008

ING BANK, Sucursala Nerva Traian, București

 • CONT RON: RO09INGB0000999904017228
 • CONT EUR: RO40INGB0000999904017252
 • COD SWIFT: INGB ROBU

UNICREDIT TIRIAC – Sucursala Norilor, Bucuresti

 • Cont RON: RO67BACX0000000251999000
 • Cont EUR: RO40BACX0000000251999001
 • COD SWIFT: BACX ROBU

TREZORERIA SECTOR 4 – Sector 4, Bucuresti

 • Cont RON: RO89 TREZ 7045 069X XX01 0149

 

Dacă optați pentru plata cash la sediul nostru, ne puteți găsi la următoarea adresă:

Str. Constantin Radulescu Motru, Nr.20,   
Bl.22-24, Sc.B, Ap.47, Parter
Sector 4, Cod Postal 040366