HOTELURI

 

Știm că atunci când călătorește, fiecare persoană are preferințe, așteptări și obiceiuri diferite in ceea ce privește locul în care se cazeaza. Pentru fiecare, anumite aspecte sunt mai importante decât altele: bugetul, localizarea, specificul, serviciile oferite de hotel.

Cu VIVOLIS este mai simplu ca niciodată să identifici hotelul potrivit pentru nevoile tale.

În primul rând, poți stabili încă de la început în ce categorie de stele trebuie să se înscrie hotelul preferat: două, trei și patru stele sau cinci stele. Evident, căutarea poate fi făcută si pe toate categoriile.

În pagina în care se vor afișa rezultatele căutării tale vei putea aplica și mai multe filtre în așa fel încât să ajungi la hotelul dorit! Poți seta limitele minime și maxime de preț pentru rezervarea ta și vei putea face o selecție a punctelor de interes în zona cărora ți-ai dori să fie situat hotelul. Daca vrei sa afli parerile altor turisti care au fost cazati la acelasi hotel, cu un singur click vei fi direcționat catre site-ul de recenzii tripadvisor.com.

Și nu contează dacă astăzi ai nevoie de o rezervare pentru un hotel în Roma, iar peste ceva timp ai nevoie de una pentru Bangkok sau pentru o insulă exotică din Oceanul Indian sau Atlantic, deoarece pe VIVOLIS găsești hoteluri din întreaga lume. Ai posibilitatea sa alegi din cele peste 90.000 de hoteluri pe care le avem în baza noastră de date*.

Orice călătorie este mai ușor de planificat cu VIVOLIS. So Travel!

*baza de date cu hoteluri este într-o continuă creștere, în fiecare lună noi hoteluri fiind adăugate și disponibile pentru rezervări în timp real.