BILETE DE AVION


„Doamnelor și domnilor vă rugăm fixați-vă centurile de siguranță! Vom decola în câteva minute!”. Până la momentul în care vei auzi acest mesaj ai nevoie de VIVOLIS pentru a identifica cea mai bună opțiune pentru călătoria ta cu avionul.

Pentru că știm că poate fi complicat să identifici cele mai bune combinații de curse, VIVOLIS lansează un concept inovativ de afișare al rezultatelor pentru biletele de avion, separând, în cazul călătoriilor dus-întors, zborurile pentru dus, de cele pentru retur, in doua taburi diferite.

 

 

 

 

 

 

 

VIVOLIS caută prin mii de variante de zbor, oferind acces la cursele a peste 450 companii aeriene ce opereaza în toată lumea.

Zborurile sunt afișate în ordinea crescătoare a tarifelor, iar suma afisata este valabila pentru întreaga călătorie, dus-întors.

 

 

O dată ce ai selectat zborul dorit pentru dus, sistemul te pozitioneaza direct în cel de-al doilea tab unde se vor afișa doar zborurile de retur compatibile cu cel ales deja, tot în ordinea crescătoare a tarifului.

Dacă cea mai ieftină combinație disponibilă nu este pe placul tău – din cauza orarului de zbor, de exemplu – poți selecta un alt zbor care te avantajează, intorcandu-te la primul tab!

Orice călătorie este mai ușor de planificat cu VIVOLIS. So Travel!