CROAZIERE

Veneția – Malta – Tunisia – Spania – Portugalia…în șapte zile! Pare un traseu obositor, însă dacă alegi să pleci pe mare, cu un vas de croazieră de lux, nu vei simți oboseala.

În fiecare seară vasul de croazieră părăsește portul și se îndreaptă spre o nouă destinație. Între timp tu poți petrece o seară de vis la bord: la piscină, pe terenul de tenis, la restaurant, la teatru sau la cinema.

Dis de dimineață vasul aruncă ancora într-un alt oraș, iar tu vei avea la dispoziție o zi întreagă să descoperi o nouă destinație.

Un astfel de voiaj include cazarea la bordul vasului și cele trei mese zilnice. Opțional, sunt puse la dispoziție și pachete de băuturi care includ consumația pe toată perioada sejurului.

Momentan, croazierele nu pot fi achiziționate online, pe site-ul VIVOLIS, însă pe site-ul Ovi Travel, www.ovitravel.ro, veți găsi o selecție de astfel de pachete turistice. 

Pentru acest tip de vacanță agenții VIVOLIS îți pot prelua cererea astfel:

•          telefonic, apelând call center-ul VIVOLIS  la 0371.788.788 / tasta 4

•          prin e-mail, la online@vivolis.ro

Dacă decizi că dorești să achiziționezi transferul vei primi un link de plata și vei putea să realizezi plata online, cu cardul, de pe orice dispozitiv conectat la internet (calculator, tabletă sau mobil).

În cazul în care dorești să faci plata cash sau prin transfer bancar vei primii detaliile necesare pentru aceste tipuri de plată.

Orice călătorie este mai ușor de planificat cu VIVOLIS. So Travel!