PACHETE CHARTER

Laguna Balos, din insula Creta, este unul dintre cele mai spectaculoase locuri ale Greciei. Lara si Belek sunt statiunile cele mai solicitate de turiștii ajunși în Antalya, iar Playa Bollullo este una dintre cele mai spectaculoase din Tenerife, având un nisip de orgine vulcanică, negru.

În aceste locuri te poți relaxa una sau două săptămâni, în concediul de vară, optând pentru un pachet charter cu zbor direct cu plecare din România.

În afara zborului, aceste pachete includ cazarea la hoteluri de 2, 3, 4 sau 5 stele pe care le poți alege în funcție de preferințele tale si transferul de la aeroport la hotel si inapoi.

Momentan, pachetele charter nu pot fi achiziționate online, pe site-ul VIVOLIS, însă pe site-ul Ovi Travel www.ovitravel.ro veți găsi o selecție de astfel de pachete turistice. 

Pentru acest tip de vacanță agenții VIVOLIS îți pot prelua cererea astfel:

•          telefonic, apelând call center-ul VIVOLIS  la 0371.788.788 / tasta 4

•          prin e-mail, la online@vivolis.ro

Dacă decizi că dorești să achiziționezi un pachet charter vei primi un link de plata și vei putea să realizezi plata online, cu cardul, de pe orice dispozitiv conectat la internet (calculator, tabletă sau mobil).

În cazul în care dorești să faci plata cash sau prin transfer bancar vei primii detaliile necesare pentru aceste tipuri de plată.

Orice călătorie este mai ușor de planificat cu VIVOLIS. So Travel!