ACTIVITĂȚI

Marea Barieră de Corali este cel mai bun loc din lume unde poți să faci scuba diving. Dacă ți se pare prea departe poți alege Bariera de Corali din Marea Roșie sau Cocos Island din Costa Rica, alte două zone din top 5 locații pentru scuba.

Dacă vrei un alt gen de activitate ce spui de golf? Și unde în altă parte gasesti cele mai bune terenuri și cei mai buni instructori decât în Scoția, patria golfului. Dacă preferi să lovești cu crosa într-o zonă ceva mai caldă, Florida sau Las Vegas pot fi două opțiuni.

Acestea sunt doar două exemple, pentru că pe VIVOLIS gasesti mai multe activități in functie de care îți poți alege următoarea destinație de vacanță.

Alege una dintre activitățile preferate: ski, snowboard, scufundari, snorkeling, parasailing, safari sau multe altele si perioada de calatorie dorita!  Odată ce ai făcut acest pas, VIVOLIS  îți indică pe harta lumii, zonele cu cele mai bune oferte pentru activitatea ta favorită!

[print screen cu harta + lupă zoom]

Click pe zona dorită și apoi vei putea vedea toate hotelurile din zona aleasă de tine, în ordinea crescătoare a prețurilor! Pentru o filtrare a rezultatelor folosește coloana din dreapta – unde poți alege numărul de stele al hotelurilor sau chiar anumite obiective turistice în apropierea cărora dorești să fii cazat.

[print screen coloana dreapta din pag cu hotels + lupă zoom]

Din baza noastră de date de peste 90.000 de hoteluri*, le-am selectat pe cele situate în principlalele zone în care te poți implica în activitățile tale preferate!

Orice călătorie este mai ușor de planificat cu VIVOLIS. So Travel!

*baza de date cu hoteluri este într-o continuă creștere, în fiecare lună noi hoteluri fiind adăugate și disponibile pentru rezervări în timp real.