DESPRE VIVOLIS.RO

Vivolis.ro este prima platformă online full mobile din România dedicată rezervărilor de servicii turistice, pentru bilete de avion, hoteluri și pachete super city break, oferind o platformă intuitivă cu design responsive, utilizatorul având astfel acces la funcțiile platformei indiferent de tipul dispozitivului de pe care este accesată – desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil. Conceptul full mobile înglobează mai multe elemente, de la accesul utilizatorului la o platformă online modulară – adaptabilă la ecranul dispozitivului de pe care este accesată – la modalități de căutare flexibile pentru găsirea serviciilor turistice dorite, pana la accesul la servicii de asistență inovative și o gamă largă de metode de plată.

Platforma oferă mai multe tipuri de căutare inovatoare si flexibile, utilizatorii putând cauta și rezerva cea mai bună ofertă pentru vacanța lor. Astfel, prin Weekend Search, utilizatorul poate efectua o căutare simultana pentru toate weekendurile dintr-o lună calendaristică. Acest tip de căutare este disponibil momentan doar pentru hoteluri, urmând a fi disponibilă în scurt timp și pentru căutările de biletele de avion. 

Pentru cei care au diverse activități preferate, vivolis.ro pune la dispoziție căutarea în funcție de acestea. Astfel, prin simpla selectare a datelor de călătorie și a activității preferate, platforma va genera o hartă cu hoteluri disponibile în multe zone ale lumii unde utilizatorii pot practica activitatea preferată! De asemenea, utilizatorul poate opta pentru căutarea în funcție de obiectivele turistice lângă care dorește să se cazeze sau în funcție de bugetul pe care-l are la dispoziție. 

Tot parte a conceptului full mobile, utilizatorii vivolis.ro au acces, pentru prima dată în România, la servicii de asistență pre și post vânzare, prin aplicațiile WhatsApp și Viber. În plus, prin cele două aplicații se pot achiziționa și bilete de avion și asigurări turistice. Mai multe detalii despre serviciile oferite prin cele două aplicații mobile, veți găsi în această pagină - click aici!